- -19,00 €
- Nauja
„aš esu. moteris 45+“ – tai knyga apie tikrą, brandžią moterį. Be kaukių, be vaidmenų ir be poreikio būti tobula.
Knygoje 72 Lietuvos moterys dalinasi savo portretais ir įžvalgomis apie gyvenimą, patirtis ir brandos vertę. Tai skirtingos istorijos, kurios susitinka bendrame taške – savęs priėmime, sąmoningume ir vidinėje laisvėje.
Ši knyga kviečia sustoti, pajausti ir iš naujo pažvelgti į save. Ji įkvepia priimti savo amžių kaip stiprybę, o ne ribą.
Tai knyga apie buvimą, vertę ir moteriškumą, kuris bręsta kartu su gyvenimu.
Prasideda knygos „Aš esu. moteris 45+“ išankstinė prekyba – kviečiu užsisakyti specialia kaina jau dabar. Ši ypatinga kaina galioja iki balandžio 8d.
Knyga Jums bus išsiųsta balandžio 22 d.
Yra idėjų, kurios neužgimsta staiga. Jos auga. Bręsta. Tyliai kviečia būti išgirstos.
Yra idėjų, kurios neužgimsta staiga. Jos auga. Bręsta. Tyliai kviečia būti išgirstos.
Ši knyga gimė iš noro pamatyti, išgirsti ir parodyti tikrą brandžią moterį – be kaukių, be vaidmenų ir be būtinybės būti „tobulai“.
Knygoje 72 brandžios Lietuvos moterys dalinasi savo portretais ir įžvalgomis apie gyvenimo kelią, patirtis ir atrastą brandos vertę bei grožį. Tai 72 skirtingi gyvenimai, vedantys į vieną labai svarbią vietą – savęs priėmimą, sąmoningumą ir vidinę laisvę.
Norėjau, kad ši knyga būtų gyva ir tikra. Todėl joje susitinka moterys iš visos Lietuvos – skirtingų miestų, skirtingų patirčių, skirtingų gyvenimo istorijų.
Tai žinomos ir mažiau matomos, bet autentiškos, tyliai stiprios ir drąsios moterys.
Jos čia ne tam, kad parodytų tobulumą – o tam, kad liudytų tikrumą, brandą ir gyvenimo išmintį.
Skirtingi keliai, skirtingi pasirinkimai, bet labai bendras jausmas – brandos vertė ir grožis.
Ši knyga – apie mus. Apie tai, kas mes esame šiandien.
Aš esu – nes buvimas jau yra vertė.
45+ – nes su amžiumi ateina gebėjimas pagaliau pajausti savo vertę, be poreikio ją įrodyti.
Ji jau pakeliui į pasaulį…
Prasideda knygos „Aš esu. moteris 45+“ išankstinė prekyba – kviečiu užsisakyti specialia kaina jau dabar.
Knyga Jums bus išsiųsta balandžio 22 d.
Tai knyga, kuri gali paliesti Tavo vidų.
Leisk jai ateiti pas Tave – užsisakyk jau dabar.